Sinds 1963 zijn wij actief als importeur en distributeur van truck- en traileronderdelen, gereedschappen voor in de werkplaats en verbruiksmaterialen voor transport. Ons imponerende merkenportfolio biedt een ruime keuze aan producten voor truck, trailer, bus, bestelwagen en meer. Met een breed en diep assortiment kunnen wij praktisch alle OEM- en A-merken leveren. Als aanvulling daarop bieden wij een breed en snelgroeiend assortiment producten van ons eigen Intertruck-merk. Wij hebben een verbindende rol in de markt als initiator en partner van het HD PartsCenter netwerk.
Al jaren zijn wij een vertrouwde partner voor zowel de aftermarket als de industrie. Wij bieden onze klanten een totaaloplossing op maat om zo de continuïteit en de voorspelbaarheid in het productieproces van de klant te waarborgen. Dit varieert van het samenstellen van complete trailerkits tot het bieden van commerciële en logistieke klantconcepten. Met een marktbereik van bijna 98% in de Benelux bedienen wij praktisch alle producerende bedrijven in onze sector. Om deze klanten nog beter van dienst te zijn en om onze marktpositie verder uit te bouwen, zoeken wij een:

Accountmanager OEM / Industrie  – fulltime

Versterk ons industrieteam
Veel van onze klanten hebben het gemak ontdekt van onze totaaloplossing die verder gaat dan alleen het bieden van losse onderdelen. Wij hebben een speciaal industrieteam met technici en accountmanagers,  die weten wat er speelt bij de producerende afnemers als carrosseriebouwers, trailerproducenten, fabrikanten van landbouwvoertuigen en speciale voertuigen. Als accountmanager industrie ben je het aanspreekpunt in deze sector en sparringpartner voor de technische en strategische inkopers van onze klanten. Met de kennis die jij meebrengt, denk je buiten de kaders mee en zorg je dat ons aanbod afgestemd wordt op de behoefte van onze afnemers om zo te komen tot passend pakket aan onderdelen. Samen met het team zet je jezelf in voor een verdere ontwikkeling van het OEM / industrie segment in Nederland, waarbij je ook het bestaande netwerk onderhoudt.
 
Wat jij meebrengt
Als specialist in de industrie spreek je dezelfde taal als onze klanten. Je begrijpt met welke uitdagingen onze klanten dagelijks te maken hebben en vindt het leuk om hen te ontzorgen door ze te ondersteunen en te begeleiden. Met als doel ons netwerk en de verkoop uit te breiden. Je hebt Mbo+/Hbo-niveau door opleiding en/of ervaring. Daarnaast beschik je over een aantal jaren ervaring in één van de sectoren waarin wij opereren. Je hebt technische affiniteit en neemt initiatieven. Met jouw productkennis en creativiteit gecombineerd met een ondernemersmentaliteit overtuig je onze klanten en versterk je onze relaties.
 
Wat wij bieden
Je gaat aan de slag bij een organisatie, die niet alleen volop in beweging is, maar ook een uitstekende reputatie heeft binnen de truck- en trailerbranche. Wij zijn een open en informeel bedrijf met korte communicatielijnen. In deze functie heb je veel zelfstandigheid en ben je verantwoordelijk voor je eigen agenda. Uiteraard kan je altijd rekenen op ondersteuning van onze sales directeur, het industrieteam en je vaste collega in de binnendienst. Je werkt vanuit huis. Eén dag per maand komen alle accountmanagers samen op ons hoofdkantoor in Hoogvliet om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen.  
 
Uiteraard zorgen wij ervoor dat je kan uitblinken in je rol! Je krijgt de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone. Verder bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 31 verlofdagen, onkostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Wil je meer weten over Intertruck? Lees verder op onze website: intertruck.com.

Kom jij bij ons werken?
Stuur je sollicitatiebrief met CV per email naar Marisca Klijnsmit, HR manager: mklijnsmit@intertruck.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact met ons op!

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD!

Chargement en cours
Chargement en cours